Phone Number
US: 1 866 340 7866
Cart – Buy beanbags
bean bag chairs
Bean Bags United StatesBean Bags CanadaBean Bags EuropeBeanbags United KingdomBeanbags Australia

Zoenn

Sumo Omni babzsák, a gamer-kényelem

Ugye mindenki szeret kényelmes pozícióban játszani? Nyugodt testhelyzetben, csocsi, ropogtatnivaló és sör bekészítve, ugye ez alap. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy közelről gubbasztva, kitartóan meredek előre, görcsösen szorongatva a kontrollert? Végsőkig fokozni a játékokban lévő teljesítményedet csak úgy lehet, ha közben nyugodtan, senki által nem zavartatva teszed ezt. A szoba árnyékolt legyen, stabil 22 fokos hőmérséklet az ideális. Előbb-utóbb viszont minden testhelyzet kényelmetlenné válik, erre lehet megoldás a Sumo Omni babzsák!

A Sumo Omni nem egy egyszerű babzsákfotel, sokkal több annál! A fotelt olyan anyagból csinálták, amit különféle formákba önthetsz és át tudod alakítani különböző pozíciókba. Óriási párnává formálva ráfekhetsz, vagy használhatod egyszerű székként. Több óra játék után frissítő lehet a pozíciócsere. A legtöbb babzsákszéktől eltérően, melyek összeomlanak egy idő után súlyod alatt, a Sumo Omni garantáltan tartja a formáját. Te pedig az anyagcserédet.

Az Omni 10 különböző színben kapható és 10 különböző formába alakítható át kedved szerint. Az egyszeri gémer keresve se találhat máshol ilyen minőséget, amit a speciális Sumo gyöngyök és az űrkutatásnál használt finom nylonburkolat nyújthat. Mint egy álomban, bármilyen helyzetet vehetsz fel benne, de tényleg. Alvásra is alkalmas, Tv-zésre és kiváltképp videojátékozásra, ha egyszer beleültél, nem igazán lesz kedved visszaülni a hagyományos kanapéra. Meg tudnám szokni az egyszer tuti. Egyetlen negatívuma, hogy sörhűtő rekesszel nem rendelkezik. Ez durva pontlevonás!

Na ez már szinte kötelező a gamerfiaknak, számomra első látásra szerelem esete forog fenn, nem semmi punnyadást lehet vele kivitelezni. Csekk a honlapot az árakért!

back

A Trusted Brand

Latest News

Johnchow.com
9/16/2014

Sumo Lounge is a company famous for their giant bean bag chairs. They are extremely popular with gamers, kids, and anyone else who wants to sit on a giant bean bag. As fun of the bean bags are, it was never my thing because I could never find a comfortable position on them. However, Sumo has a new product for people like me. It’s call the Sumo Omni Reloaded. Continue reading →


Wildammo
9/15/2014

8 Reasons Why You Need The Omni Reloaded Chair by Sumo Lounge Firstly, calling Sumo’s new Omni Reloaded a chair is rather limiting considering it is so much more. It reclines, lays flat, curls into a roll, and bends in almost every way imaginable. If you prefer your body to be angled a certain way when you’re laying down, this Omni Reloaded can do just that. It is incredible. Continue reading →


SXSW
9/12/2014

Sumo Lounge is happy to be supplying SXSW with seating for their 2014 event! Continue reading →


Follow Us

GREAT OFFERS VIA EMAIL
Enter your email to receive our Email Newsletter to get Exclusive Discounts & Updates on New Sumo Products

 

Share