Phone Number
US: 1 866 340 7866
Cart – Buy beanbags
bean bag chairs
Bean Bags United StatesBean Bags CanadaBean Bags EuropeBeanbags United KingdomBeanbags Australia

Zoenn

Sumo Omni babzsák, a gamer-kényelem

Ugye mindenki szeret kényelmes pozícióban játszani? Nyugodt testhelyzetben, csocsi, ropogtatnivaló és sör bekészítve, ugye ez alap. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy közelről gubbasztva, kitartóan meredek előre, görcsösen szorongatva a kontrollert? Végsőkig fokozni a játékokban lévő teljesítményedet csak úgy lehet, ha közben nyugodtan, senki által nem zavartatva teszed ezt. A szoba árnyékolt legyen, stabil 22 fokos hőmérséklet az ideális. Előbb-utóbb viszont minden testhelyzet kényelmetlenné válik, erre lehet megoldás a Sumo Omni babzsák!

A Sumo Omni nem egy egyszerű babzsákfotel, sokkal több annál! A fotelt olyan anyagból csinálták, amit különféle formákba önthetsz és át tudod alakítani különböző pozíciókba. Óriási párnává formálva ráfekhetsz, vagy használhatod egyszerű székként. Több óra játék után frissítő lehet a pozíciócsere. A legtöbb babzsákszéktől eltérően, melyek összeomlanak egy idő után súlyod alatt, a Sumo Omni garantáltan tartja a formáját. Te pedig az anyagcserédet.

Az Omni 10 különböző színben kapható és 10 különböző formába alakítható át kedved szerint. Az egyszeri gémer keresve se találhat máshol ilyen minőséget, amit a speciális Sumo gyöngyök és az űrkutatásnál használt finom nylonburkolat nyújthat. Mint egy álomban, bármilyen helyzetet vehetsz fel benne, de tényleg. Alvásra is alkalmas, Tv-zésre és kiváltképp videojátékozásra, ha egyszer beleültél, nem igazán lesz kedved visszaülni a hagyományos kanapéra. Meg tudnám szokni az egyszer tuti. Egyetlen negatívuma, hogy sörhűtő rekesszel nem rendelkezik. Ez durva pontlevonás!

Na ez már szinte kötelező a gamerfiaknak, számomra első látásra szerelem esete forog fenn, nem semmi punnyadást lehet vele kivitelezni. Csekk a honlapot az árakért!

back

A Trusted Brand

Latest News

The More The Merrier
4/16/2014

When I was a teenager, we had a beanbag chair. It was huge, mushy, and we loved it. I think it was my favorite place to sleep, and my brother practically lived in it. He played video games while sitting in it, and watched television there. After a while, it got kinda flat though, and not so much fun. Continue reading →


Pure Nintendo Magazine
4/10/2014

Beanbag chairs have been around since the early 60's and have stuck around for good reason. Nothing quite beats the comfort of sinking into a nice beanbag chair to play your favorite video game or to watch a movie. While there may be plenty of Beanbags out on the market, there is but one that towers above all others, and makes the foam beans within their stitching quiver with fear. I am, of course, referring to the aptly named Gigantor available from Sumo Lounge. Continue reading →


NCIX Video Review
4/4/2014

NCIX features the Sumo Lounge Sultan and Gamer Beanbags in this video review Continue reading →


Follow Us

GREAT OFFERS VIA EMAIL
Enter your email to receive our Email Newsletter to get Exclusive Discounts & Updates on New Sumo Products

 

Share