News

9lives Belgium


Mar 17, 2010Ann Tancio


9lives-Belgium-10-0

Getest: De Sumo Gamer Bean Bag

Gamen doe je het liefst in een comfortabele omstandigheden. Lekker relax in je zetel of racestoel, lang uitgerekt op bed of beter nog op je Sumo Gamer Bean Bag. Bij T.Vgas leggen we ook onze stagiaires in de watten of wat u gedacht. Hans VP kreeg van ons een Sumo Gamer bean bag cadeau op voorwaarde dat hij ons daar een stukje kon over schrijven.

Naast de overuren op de redactieruimte met tal van deadlines en perstrips, inclusief de vele onnodige vertragingen op de luchthavens, doorsta ik ook het zware leven van een test-dummy hier bij GUNK en 9lives. Hoofdredacteur Praga vroeg me de Sumo Gamer Bean Bag uit te testen en dat deed dit ik met veel plezier. Naast een breedbeeldscherm en een digitaal surround systeem zou deze zitzak het ensemble moeten voltooien om de game-ervaring perfect te maken.

9lives-Belgium-10-1

Het begon al goed voor mij want Praga overhandigde me de gigantische Bean Bag en zei: “Neem dit mee, test het en schrijf een recensie”. Geen probleem dacht ik bij mezelf, als ik dat ding ooit maar in mijn veel te kleine Opel Corsa krijg. Na veel duwen en trekken kreeg ik de zitzak in mijn wagen, en thuis er weer uit. Ik ging meteen aan het werk, installeerde me voor mijn groot tv-scherm, nam een fles frisdrank, stak een pizza in de oven en plofte in de reusachtige zak. Ik had niet veel tijd nodig om te beseffen dat deze Sumo Gamer een hemels geschenk was om van te genieten. Als ik even weg was had mijn vriendin er niets beter op gevonden dan haar iets te zware chihuahua op de Sumo Gamer te leggen en die had het ook meteen naar zijn zin. Ik mis soms wel wat neksteun maar dan zak ik gewoon eens lekker door in de bag en dan is alles weer in orde.

9lives-Belgium-10-2

De poef zit goed, zoveel is duidelijk, maar dat is lang niet alles. Ook het materiaal waaruit de Sumo Gamer gemaakt is, mag er best wezen. Getuige daarvan dat ook mijn hond, nu ja chihuahua, de zak niet kapot gebeten kreeg. Als ultieme test dook ik in ware doodsverachting van de keukentafel op de Sumo Gamer bag en, ja hoor, ook deze keer hield hij stand. Door mijn enthousiasme stootte ik mijn glas cola om en viel er frisdrank op mijn poef. Ook hier no problemo! Met een simpele veeg van de natte vod (nee, niet Van Rompuy) verdween de vlek als sneeuw voor de zon. Het grote minpunt van deze gamerzak is het prijskaartje dat er aan vast hangt. Op het net staat dat je deze Bean Bag in huis kunt halen voor de prijs van 129 euro. Toch een stevige prijs voor de gemiddelde studerende gamer.

Conclusie

De Sumo Gamer Bean Bag is een van uitstekende kwaliteit en ideaal om enkele uurtjes onderuit in te zakken. Jammer genoeg betaal je voor deze ‘zetel’ al snel meer dan honderd euro, wat meteen ook het grootste minpunt is van dit product.

Share this: