Phone Number
US: 1 866 340 7866

Zoenn

Sumo Omni babzsák, a gamer-kényelem

Ugye mindenki szeret kényelmes pozícióban játszani? Nyugodt testhelyzetben, csocsi, ropogtatnivaló és sör bekészítve, ugye ez alap. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy közelről gubbasztva, kitartóan meredek előre, görcsösen szorongatva a kontrollert? Végsőkig fokozni a játékokban lévő teljesítményedet csak úgy lehet, ha közben nyugodtan, senki által nem zavartatva teszed ezt. A szoba árnyékolt legyen, stabil 22 fokos hőmérséklet az ideális. Előbb-utóbb viszont minden testhelyzet kényelmetlenné válik, erre lehet megoldás a Sumo Omni babzsák!

A Sumo Omni nem egy egyszerű babzsákfotel, sokkal több annál! A fotelt olyan anyagból csinálták, amit különféle formákba önthetsz és át tudod alakítani különböző pozíciókba. Óriási párnává formálva ráfekhetsz, vagy használhatod egyszerű székként. Több óra játék után frissítő lehet a pozíciócsere. A legtöbb babzsákszéktől eltérően, melyek összeomlanak egy idő után súlyod alatt, a Sumo Omni garantáltan tartja a formáját. Te pedig az anyagcserédet.

Az Omni 10 különböző színben kapható és 10 különböző formába alakítható át kedved szerint. Az egyszeri gémer keresve se találhat máshol ilyen minőséget, amit a speciális Sumo gyöngyök és az űrkutatásnál használt finom nylonburkolat nyújthat. Mint egy álomban, bármilyen helyzetet vehetsz fel benne, de tényleg. Alvásra is alkalmas, Tv-zésre és kiváltképp videojátékozásra, ha egyszer beleültél, nem igazán lesz kedved visszaülni a hagyományos kanapéra. Meg tudnám szokni az egyszer tuti. Egyetlen negatívuma, hogy sörhűtő rekesszel nem rendelkezik. Ez durva pontlevonás!

Na ez már szinte kötelező a gamerfiaknak, számomra első látásra szerelem esete forog fenn, nem semmi punnyadást lehet vele kivitelezni. Csekk a honlapot az árakért!

back

Follow Us

JOIN OUR MAILING LIST

ShareAs Featured In...
Security Seals Privacy Seals
Sumo Lounge International Corp
US/CAN Office: +1 866 340 7866 UK Office: +4420 3393 8462 Corporate Office: +507 340 7866
Head Office: 8350 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA 90211
Corporate Office: Ocean Plaza, 12th floor, Costa del Este, Panama City