Phone Number
US: 1 866 340 7866

gamed

Feature: Sumo Gamer

Wanneer we bij Gamed praten over games gaat het vaak over de belevenis van een game. Echter, een belevenis van een game kan versterkt worden door de manier waarop we deze spelen. Hierbij hebben we het niet alleen over een donkere kamer om een horrorgame in te spelen, maar ook over de accessoires die een gevoel versterken.

Naast een TV, waarbij termen als HD-Ready en Full HD je om de oren vliegen, is het ook van groot belang dat je lekker zit te gamen. Languit op bed of op een harde stoel kan nogal een verschil maken, en ook SumoLounge begrijpt dit. Om gamers een alternatief te bieden verkopen ze sinds kort hun producten ook in Europa. Onder deze productlijn valt ook de Sumo Gamer, en Gamed kreeg de mogelijkheid om deze ‘gamezak’ eens uitgebreid te testen.

Laat ik maar meteen eerlijk zijn, ik ben geen voorstander van zitzakken. Ik heb in mijn leven al in vele zitzakken plaats mogen nemen, maar het lijkt erop alsof mijn kont een afkeer heeft tegen deze uit de kluiten gewassen boodschappentassen. Echter, zoals alles in het leven verdient al het nieuwe een eerlijke kans en dus sprong ik van mijn houten krukje toen de postbode voor de deur stond.

In zijn handen had hij een flink pakket, die – na opening – een drietal zaken bevat. Naast een handleiding is dit de Sumo Gamer zelf en een hoes die om de Sumo Gamer geplaatst dient te worden. De Sumo Gamer wordt geleverd in een vacuüm verpakking, welke na het verwijderen hiervan de ruimte moet krijgen om zijn uiteindelijke vorm aan te nemen. De handleiding vertelt ons hierbij dat deze eerst flink opgeschud moet worden, om deze hierna 24 uur met rust te laten. Ongeduldig als ik ben kan ik uiteraard niet zo lang wachten, en dus was het na een paar uur tijd voor de volgende fase, te weten het bevestigen van de hoes.

De Sumo Gamer (hoes) is in een viertal kleuren te verkrijgen, te weten zwart, bruin, rood en beige. De hoes dient om de Sumo Gamer heen gedaan te worden, waarna deze moet worden dicht geritst. Hoewel ik gezegend ben met een tweetal linkerhanden is het bevestigen van de hoes erg makkelijk, waarna de Sumo Gamer klaar is voor gebruik.

Om maar meteen met positief nieuws te beginnen: de Sumo Gamer is geen zitzak! Natuurlijk, qua principe kun je de twee met elkaar vergelijken, maar nergens had ik het gevoel dat mijn kont en de Sumo Gamer een hekel aan elkaar hadden. De zachte vulling zorgt ervoor dat je er voldoende in zakt om lekker te hangen, maar tegelijkertijd is de redelijke stroeve microsuede stof van de hoes ervoor gemaakt dat je niet weg zult glijden. De Sumo Gamer vormt zich verder al snel naar je lichaam, waardoor je er niet snel uit zult zakken. Gelukkig wil dit niet zeggen dat je meteen de enige gebruiker kunt zijn, na de zitzak even opgeschud te hebben vormt deze zich al snel weer terug. Enige nadeel van de hoes is dat deze redelijk snel stof aantrekt, maar gelukkig laat zich dit er makkelijk af kloppen. Bijkomend voordeel is tevens dat de hoes gewassen kan worden.

De Sumo Gamer is vooral bedoelt voor mensen die lekker willen gamen, maar hier tegelijkertijd ook plek voor hebben. Qua oppervlakte dien je rekening te houden met ongeveer één meter bij één meter, waarbij deze zo’n 80 centimeter de lucht in komt. De Sumo Gamer is hierbij niet zozeer bedoelt voor de kleinere slaapkamer, maar voor de mensen die net wat meer ruimte hebben.

Meer informatie over de Sumo Gamer is te vinden op de website van Sumo Lounge.

back

Share This: 

Follow Us

JOIN OUR MAILING LIST

ShareAs Featured In...
Security Seals Privacy Seals
Sumo Lounge International Corp
US/CAN Office: +1 866 340 7866 UK Office: +4420 3393 8462 Corporate Office: +507 340 7866
Head Office: 8350 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA 90211
Corporate Office: Ocean Plaza, 12th floor, Costa del Este, Panama City