Phone Number
US: 1 866 340 7866

oranjemuziek.nl

De Sumo Gamer en de muziekwereld

De Sumo Gamer is sinds kort verkrijgbaar in Europa. Wellicht vraagt u zich nu af of we het gaan hebben over een zitzak.

Nee we zullen de Sumo Gamer niet typeren als een zitzak, immers een zitzak is een zak waar je meestal als een zoutzak inzit en die weinig tot geen flexibiliteit kent.

De Sumo Gamer is een zit-element. Meer het nieuwe loungen. Met zijn afmetingen van 1066 x 1066 x 863 mm is het lounge-element een echte eye-catcher. De Gamer is gemaakt van microsuede. Dit voelt aan als echt suede maar met een veel schappelijker prijs. De hoes die dus van zeer goede kwaliteit is kan je overigens wassen. Dus mocht er een ongelukje gebeuren dan hoef je niet bang te zijn dat je de hele badkuip moet vol laten lopen om de Sumo Gamer te wassen. De hoes is makkelijk afritsbaar.

De vulling is van vermalen Urethaan schuim met een 100% 1.8 dichtheid. Dit zorgt er voor dat het lounge-element zich gemakkelijk aan je lichaam aanpast. Niet onbelangrijk is dat de Sumo Gamer lekker zacht is maar ook stevig waardoor de rug een goede ondersteuning heeft.

Het voordeel van de Sumo Gamer die in vier kleuren verkrijgbaar is (zwart, beige, rood en bruin) is zijn flexibiliteit. Doordat je er op kan zitten, liggen en kan relaxen is de Sumo Gamer voor veel doeleinden geschikt. Niet alleen tijdens het spelen van computer games (zoals de naam doet vermoeden) waar de Gamer uitermate geschikt voor is, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Doordat je op de Gamer alle denkbare posities kan innemen is het bijvoorbeeld ook heel erg geschikt tijdens het maken van muziek. Iets wat ons nogal aanspreekt. We denken dat de Sumo Gamer een aanwinst kan zijn voor muzikanten en muziekstudio’s. Apparatuur staat vaak wat lager en dan is het niet altijd even fijn om over de grond te kruipen. Je kan zoals gezegd op de Gamer elke gewenste positie innemen. Daardoor is alle apparatuur die laag of op gemiddelde hoogte staat rondom je heen eenvoudig te bedienen. En je zit er nog comfortabel bij ook.

Door zijn trendy look zou de Sumo Gamer ook niet misstaan in de ontvangstruimte van kantoren. Dan ben je helemaal hip en tover je zo een lach op de gezicht van je gasten.

Wij zijn enthousiast en ben je opzoek naar Een lounge-element die flexibel is, er trendy uitziet en niet onbelangrijk een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding heeft Dan adviseren wij je de Sumo Gamer te bestellen.

back

Follow Us

JOIN OUR MAILING LIST

ShareAs Featured In...
Security Seals Privacy Seals
Sumo Lounge International Corp
US/CAN Office: +1 866 340 7866 UK Office: +4420 3393 8462 Corporate Office: +507 340 7866
Head Office: 8350 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA 90211
Corporate Office: Ocean Plaza, 12th floor, Costa del Este, Panama City